חוות דעת על נגעים לא מזוהים בעור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/07/2021 | 17:56 | מאת: JOHN

היי, אחותי נמצאת בחו"ל כרגע עם גישה מוגלת לשירותי רפואה. הופיעו לה פצעים בעור שלא נעלמים כבר כמה שבועות, הם הופיעו, נעלמו ואז חזרו לפני כמה שבועות ולא נעלמים מאז, התחיל כמו חררה\שלפוחיות מתחת לעור ואז יצא החוצה. אם ניתן עד שהיא תוכל לראות רופא עור לקבל חוות דעת מוגבלת עד כמה שניתן מהתמונות המצורפות. להלן התמונות: https://imgur.com/a/DB4Girx בתודה בראש

הפצעים של אחותך נראים אקנה. זו בעיה שכיחה מאד.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור