זיהום בבוהן הרגל ימין ושמאול

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/07/2021 | 17:43 | מאת: dad

יש לי זיהום בבוהן הרגל . רופא עור נתן שתי משחות . הראשונה MUPIROCIN-TEVA . השנייה TOPISALEN . המשחות הללו לימים ספורים .אחרי זה אסור להשתמש בהם . מה עושים כדי לטפל בהמשך בזיהום בבוהן . תודה

כמה ימים עם משחות מתאימות יכול לרפא את הזיהום, ובכלל עם סיום המשחות מומלץ ביקורת של הרופא עור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור