ויטיליגו וכפפות לטקס וכדומה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

29/06/2021 | 17:41 | מאת: חן פיטוסי

כפפות לטקס יכולות לעורר או להחמיר ויטיליגו? בנוסף, מאילו מוצרים או מאכלים ביתיים כדאי להמנע על מנת למנוע החמרה?

פורום זה לא עוסק בויטיליגו. לא ידוע קשר בין כפפות לטקס לויטיליגו. לגבי תזונה הדיעות חלוקות, ומי שעוסק בזה במיוחד זה המטפלים ברפואה משלימה, ואם תרצי תתיעצי איתם. ידוע קשר בין סטרס נפשי לויטיליגו, ורגיעה שמחה ושלווה יכולים לעזור למנוע החמרה. אם הבריאות ממש חשובה לך, עשי את השינוי הקשה והסירי מחייך את הגורמים שפוגעים בנפש.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור