צבע פנים כהה יעזור לי למניעת פיגמנטציה?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/06/2021 | 04:38 | מאת: אוריאן

רציתי בבקשה לשאול אני לא נחשפתי לשמש כלל וכלל כשנה וחצי בגלל רקוטאן ועור הפנים שלי היתבהר מאוד ובצורה קיצונית .לכן אני מפחדת שמתי שאתחיל לצאת מהבית בשעות היום אפילו כובע וקרם הגנה לא יעזרו כ"כ ויהיו לי כתמים בפנים ופיגמנטציה(סובלת מעור רגיש שנוטה לכתמים). אם אשתמש בקרם שיזוף ביתי לפנים והעור יהיה כהה הרבה יותר ממה שהוא עכשיו זה יפחית לי את הסיכויים לפיגמנטציה ונזקי שמש? (בתוספת לכובע וקרם הגנה spf 50) תודה רבה

קרם שיזוף ביתי לא יעזור למנוע נזקי שמש. שמשיה, כובע, וקרם הגנה יעזרו מאד ואין סיבה לפחד. הקפידי לא לצאת לשמש בשעות 10-14 בכלל, כי השמש חזקה מדי, אפילו לאנשים שאינם רגישים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור