צריבה בעור הפין והאשכים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/06/2021 | 07:30 | מאת: בן

דר שלום. אני מרגיש לעיתים חזק לעיתים קל צריבה כאשר אני מטפטף טיפות דרמובט על הפין והאשכים . כאשר אני עם אישתי היא מתלוננת על צריבה בוואגינה. אין סימנים כל שהוא על עור הפין או האשכים. תודה. בן

אתה צריך להבדק אצל הרופא שמטפל בך עם דרמובט מסיבה שלא פרטת, כי אם זה שורף אולי יחליף לך טיפול. לגבי אשתך אני חושבת שהצריבה אינה בגללך, אלא בגלל בעיה נשית שצריך לטפל אצל רופאת נשים. יש המון סיבות שחלקן פטרת, טריכומונס, יובש בנרתיק ולכל אחת טיפול שונה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור