ויטיליגו וכתמי שמש - האם פטריית שמש יכולה להוביל לויטיליגו?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/06/2021 | 23:16 | מאת: מיקה אדלשטיין

הי, אני סובלת מכתמי שמש (לא בצבע לבן )אלא כתמים מוזרים על העור. בעיקר בגב ובפלג הגוף העליון. האם הדבר עלול מתישהו להוביל לויטיליגו ?

כמו שכתבת, הכתמים האלו נפוצים ולרוב נגרמים מפטרת. הם לא גורמים לויטיליגו, אבל יש להם טיפול אצל רופא עור ומומלץ לפנות אליו.

29/06/2021 | 17:27 | מאת: מיקה אדלשטיין

תודה, ובלי שום קשר, האם פטריית השמש וויטיליגו יכולים לבוא ביחד? או שאין סיכוי שיהיה לבן אדם גם את זה וגם את זה?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור