יבלת לא וויראלית באגודל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/06/2021 | 19:37 | מאת: ימית

יש לי יבלת לא וויראלית באגודל ימין. כבר הרבה שנים. ניסיתי להסיר אותה במספר רב של דרכים אך היא שבה וגדלה חזרה שוב ושוב. צרבו אותה בחנקן מספר פעמים. הסירו אותה בכירורגיה, ניסיתי מספר משחות. היא מציקה לי גם אסטטית וגם פיזית. מה אפשר לעשות?

פורום זה עוסק ביבלות וירליות, אבל טיפול פוטודינמי לא עוזר ליבלת שאינה וירלית. מומלץ לפנות לטיפול אצל כירופוד (מטפל מיוחד לכף הרגל). אם התורים בקופת חולים ארוכים מדי, תבררי אם אפשר לפנות פרטי דרך הביטוח המשלים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור