הסוואת נקודת חן בעזרת מדבקה עם דבק רפואי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/06/2021 | 13:32 | מאת: אנונימי

היי ד"ר אני רוצה להסוות כמה נקודות חן שיש לי בפנים, הן תקינות אני בודק אותן כמובן באופן סדיר, העניין הוא שאיפור לא כזה עוזר, ראיתי אנשים שמדביקים למשל פאות לקרקפת עם דבק רפואי וזה עמיד למים ומחזיק חזק למשך מספר שבועות, ראיתי שיש מדבקות שהן בצבע העור שיכולות להסוות את הנקודה, אך חשבתי להדביק עם דבק רפואי על מנת שיהיו הרבה יותר עמידות, (כמובן שזה רק מטעמים אסטתיים) ולא הייתי רוצה להסיר אותן בלייזר כי אני קצת חרדתי, השאלה אם יש איזה מניע לעשות עם הדבק? (יש גם חומר שמסיר את הדבק כך שזה לא בעיה להסיר)

אני לא עוסקת בדבקים רפואיים ולא מכירה את החומרים שיש בהם, לכן לא יכולה לענות ברצינות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור