חזרתה של פצעי בגרות ראוקוטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/06/2021 | 02:20 | מאת: מקסים

בן 18 לקחתי רוקטן 40 מג חודשיים ועוד כמעט חודשיים 60 מג נאלצתי להפסיק את הטיפול חודש וחצי לפני בעקבות שלפוחיות בעור שנראות כמו אסתמה של העור ודימום לא פוסק מהאף ומהשפה עברו 3 ימים לאחר הפסקת נטילת הכדורים וחזרו לי הפצעונים  היא האם זה נורמאלי והכל יעלם או שיחזרו הפצעים אני סבלתי ממש ארבעה חודשים ואני מפחד שהכל יחזור לקדמותו ,הקפדתי על שתייה מרובה בלי אלכוהול קרמי לחות והגנה אני מכיר אנשים בגיל שלי ששוקלים כמוני וכו לקחו רוקוטן חודשיים והכל נעלם.

רואקוטן אינה תרופת פלא לכל מטופל. חלק מרוצים ואחרים לא סובלים אותה. רשימת תופעות הלואי ארוכה, ומזלך שהתופעות שסבלת מהם לא רציניות יחסית. אני מטפלת באקנה בשיטה הפוטודינמית עם תוצאות מצוינות. כרגע זה לא רלונטי בשבילך, כי הרואקוטן עוד לא התפנה מגופך אבל עוד 3 חודשים, תוכל לפנות אלי לבדיקת התאמה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור