פריחה עם קשקשת באיזור הרגל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/06/2021 | 13:21 | מאת: שרון

יש לי פריחה בקטע מסויים ברגל למעלה. הפריחה היא כמו בצורת סימן שאלה אדומה עם קשקשת. יש גם גירוד קל מידי פעם. ניסיתי כל משחה אפשרית ואין שינוי. הפריחה היא בערך שלושה חודשים. הייתי אצל רופא עור. נתנה לי NERIDERM וכלום לא עוזר. לפני זה לקחתי עוד משחות נגד פטריות, עם סטוריאדים ואין שינוי. לא יודעת מה לעשות ? למרות שזה לא בולט כל כך ולא גדול כל כך אבל מציק וזה לא עובר ? אולי יש לך איזה פתרון אחר ?

יש נגעים בעור שמחזיקים מעמד יותר מ3 חודשים ועוברים לבד, או שלא. אם זה מפריע לך, ואין לך סבלנות לחכות ולראות, אז גשי לחות דעת שניה אצל רופא עור. מזכירה לך את הביטוח המשלים שיכול לתת החזר לייעוץ פרטי

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור