פצע בשד שמפריש נוזלים ולא עובר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

10/06/2021 | 17:19 | מאת: שירן

יש לי פצע כבר חודשיים שהתחיל מקטן ולאט לאט גדל. הייתי אצל רופא משפחה .. שלל פטריה.. נתן משחה שלא עזרה.נגשתי לכירוג שד ..שלח לרופא עור.רופא עור לא ידע לאבחן, החזיר לכירוג שד (שהולכת אליו רק יום ראשון). ובנתיים לא רגועה כי הפצע כבר הגיע לכ4 ס"מ.אדום נפוח עם קילופים סביב הפיטמה, מפריש נוזלים. כל פעם הבד של החזיה נדבק ושוב הפצע נפתח. מה זה יכול להיות??. אני ממש לחוצה. האם סרטני? *** חשוב לציין שאני מניקה

אי אפשר לוותר על הבדיקה שקבעת כי רק כירורג שד מוסמך לקבוע אם הפצע סרטני. רוב הסיכויים שמדובר בזיהום כי גידול סרטני לא מתפתח כל כך מהר. במקום לסבול מהחמרה מומלץ לפנות עוד היום לכירורג/ית שד פרטי, ואם יש לך ביטוח מושלם אולי תקבלי החזר כספי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור