אקנה ציסטית בישבן למרות טיפול ברואקוטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/06/2021 | 15:30 | מאת: טל

שלום, אני בת 33 ואני לוקחת מזה חצי שנה רואקוטן. בכללי הייתי סובלת הרבה מפצעים בפנים, אקנה ציסטי באיזור הסנטר, בישבן ואקנה לא עמוק בגב. הרואקוטן מאוד עזר לי בפנים, הן אכן חלקות עכשיו, אך בישבן עדיין ממשיך לצאת לי אקנה ציסטי גם כיום. שאלתי היא, האם רואקוטן לא אמור לטפל גם בזה? איזה טיפול יש לאקנה הזה באיזור הישבן? זה מפריע לי מאוד ומשאיר לי צלקות מכוערות ומוריד לי את הביטחון. אשמח לתשובה, תודה מראש!

טל שלום. בתשובה לשאלתך טיפול פוטודינמי שאני עושה יכול לעזור לאקנה עקשני בישבן. אם תרצי את מוזמנת לבדיקת התאמה ללא עלות במרפאתי 0523695777

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור