טיפול לפוליקוליטיס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/05/2021 | 21:54 | מאת: ה

שלום, לפני כשנה הופיעו לי נקודות אדומות בגב שגרמו לגרד. רופאת עור אבחנה שזה פוליקוליטיס ורשמה לי אקנתרים. אחרי שימוש יום יומי של חודש וחצי באקנתרים (וגם בסבון רחצה שהיא רשמה לי) לבסוף נראתה הטבה. אלא שתקופה קצרה אח"כ זה חזר וביקשתי שוב משחה חדשה (ביקשתי להחליף אותה בגלל תגובה לאקנתרים). קיבלתי זינדגקלין ומאז כבר כמה חודשים שאני משתמשת בה (לא בהתמדה, אולי לכן גם אין שינוי). הבעייה שלאחרונה גם החלו להופיע נקודות אדומות בחזה. קצת התייאשתי כי זה לא פיתרון להשתמש במשחות האלה בלי הפסקה (כי אם אני מפסיקה זה חוזר), ועכשיו זה כבר על שני אזורים. אני חוששת שזה רק מתפשט וגם קשה לי כבר להתמיד בזה. מה אפשר לעשות? האם יש פתרון לדבר הזה? תודה

כאשר מדובר בארוע יחיד של פוליקוליטיס הטיפול המתאים אנטיביוטי. לדברייך זה פחות מתאים לך כאשר הפוליקוליטיס חוזר ונמשך שבועות וחודשים. למקרים כאלו אני עושה טיפול פוטודינמי לרוב בהצלחה ונותן שקט לשנים. מוזמנת לבדיקת התאמה למקרה האישי שלך 0523695777. שבת שלום

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור