רוזיצאה בפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/05/2021 | 15:50 | מאת: מיכל

שלום. לאחרונה התברר לי שיש לי רוזיצאה בפנים. כרגע יש אדמומיות בלחיים ובמצח. רופאת עור נתנה לי משחה ששמה רוזקס. זאת למרות שאין לי פצעים משמעותיים, אלא רק אדמומית. המשחה גרמה לתופעות לוואי של אדמומיות ניכרת וגם הירדמות של אצבעות הידיים. איך ניתן לדעת האם המשחה יעילה או בעצם גורמת לנזק (כי זאת גם תופעת לוואי אפשרית) ? והאם יש משחה אחרת שבה ניתן להשתמש כדי להפחית את האדמומיות ? תודה.

לדברייך המשחה גרמה לאדמומית, ומכיון שמטרתה לטפל באדמומית ברור שלך באופן אישי אינה עוזרת.. לגבי הירדמות אצבעות הידיים פני לבירור אצל נורולוג. טיפול פוטודינמי אותו אני מבצעת לרוב מרפא את הרוזצאה לתקופה ארוכה. את מוזמנת לבדיקת התאמה 0523695777. שבת שלום

10/06/2021 | 03:44 | מאת: מיכל

קרה שפניתי לרופאת עור נוספת כדי לוודא האם אכן יש לי רוזיציאה. זו טענה שיש לי פיגמנטציה ולא רוזיציאה, בשל שימוש בקרמים. אם כי הבנתי שקרמים מעוררים רוזיציאה. איך אפשר לדעת האם אכן יש רוזיציאה או לא ? תודה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור