שימוש במשחת אמלה לאטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/05/2021 | 20:51 | מאת: גל

שלום, אני צריכה לעשות בדיקת דם ובגלל חוויה לא נעימה בפעם האחרונה החלטתי לקנות אמלה. קניתי פרילידן ואז ראיתי שבעלון לצרכן כתוב שזה לא מתאים לשימוש למי שיש לו אטופיק דרמטיטיס. יש לי דרמטיטיס וגם רגישויות בעור (לא השתמשתי במאלחש בעבר). האם באמת אני לא יכולה להשתמש בה? מה אם בכל זאת אשתמש בה? תודה

אני חושבת שלא יקרה נזק משימוש באמלה על איזור קטן ומצומצם של בדיקת דם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור