פצעונים אדומים/ורוד

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/04/2021 | 12:22 | מאת: רות

שלום רב. כל כמה חודשים מתפרץ אצלי נקודות אדומות/ורודות קטנות ברגליים. כמו עקיצת יתוש. הן שטוחות , לא מרובות , לא מתנפחות, ללא קשקשקת. הפעם זה הופיע גם בידיים וברגליים. נמצאות כמה ימים מתפתח גלד על זה ונעלם. הפעם גם קמתי עם נקודה אדומה קטנה על האוזן. (עשיתי ana בגלל אלרגיה לכדור ארקוקסיה וכל הנוגדנים יצאו שליליים תקינים) ממה לדעתך הפצעונים הללו? ואם עשיתי ana יכולה להיות רגועה? תודה רבה..

30/04/2021 | 12:31 | מאת: רות

מצרפת תמונה

30/04/2021 | 13:50 | מאת: רות

לציין ,שזה נעלם ,יכולה להבחין שהעור איפה שהיה הפיצעון ,הפך לצבע לבן. באותו הגודל שהיה הפיצעון. ללא נפיחות ,לא מוגדל, ללא משהו יוצא דופן.

רות ראיתי את התמונות ואי אפשר לאבחן לפי זה. כמו שכתבת זה יכול להיות סתם עקיצות, וגלד לא מוכיח אחרת. זה גם יכול להיות אלרגיה לאוכל, לקרם שמרחת, או עשרות סיבות אחרות. אני חושבת שאת יכולה להיות רגועה, זה לא נראה כמו דבר חמור. שבת שלום וחג שמח.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור