נגע שגדל עם הזמן ליד הפין

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/04/2021 | 23:46 | מאת: sunkentowel

היי ד"ר סמדר, לפני עשור היו לי יבלות במפשעה מסביב לפין, וקיבלתי משחה מסויימת כדי לטפל בהן והן חלפו בהצלחה. לפני שנתיים-שלוש צץ לי נגע שהיה נראה כמו יבלת אך היה יותר בשרני, וגדל עם הזמן. איני יודע אם זו הייתה יבלת. לצערי שכחתי מזה והזנחתי במשך תקופה ארוכה, והיום אני ממש מודאג ממנו. לידו צמחה עוד יבלת קטנה בשבועיים האחרונים, אבל היא לא מדאיגה אותי. רק הגדול מאוד מטריד אותי. קבעתי כבר תור לרופא (משום מה רק בעוד חודש), אבל אשמח לקרוא את חוות דעתך ממה שכן אפשר להסיק כאן. אשמח לדעת כמו מה זה נראה, האם זה יכול להיות סרטני, האם זה משהו מוכר, והאם זה פשוט לטיפול? יש לציין שבהתחלה הוא היה ממש נפרד מהגוף (כמו יבלת) ורק בהמשך הפך למן נגע ש"יושב" על העור בצורה כזאת. התמונה נמצאת כאן - https://i.imgur.com/c7r9DQB.jpg תודה רבה!

25/04/2021 | 23:53 | מאת: sunkentowel

אוסיף גם שאין כאבים כלשהם, זה פשוט נראה מדאיג

נראה כמו פפילומה שאינה מסוכנת. מומלץ בדיקה אצל רופא עור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור