הרפס חוזר בשפתיים לאחר טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/04/2021 | 12:27 | מאת: אבי

שלום רב. בשנים האחרונות,כל פעם שאני הולך לטיפול שיניים,יוצא לי הרפס בשפתיים במקום קבוע. אני מקשר זאת לחיכוכים של הכלים שהרופא משתמש בהם ואשר מתחכחים בשפתיים ומגרים את האזור שההרפס יוצא לי כל פעם במקום קבוע. אם אני מעוניין לקחת טיפול מניעתי לפני טיפול השיניים בכדורים של זובירקס כדי למנוע מההרפס לצאת,מהו הטיפול המומלץ לדעתך? יום לפני הטיפול?יומיים לפני הטיפול?גם ביום הטיפול ולמחרת?והכי חשוב,כמה כדורים ביום? תודה רבה ושבת שלום.

אני חושבת שלא צריך כדורים ומספיק משחה פנליפס במריחה באיזור השפתיים יום לפני ו4 ימים אחרי הטיפול. אם הרופא שלך ימליץ דוקא על כדורי זובירקס, הוא יקבע את המינון, ולוקחים אותם באותם ימים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור