סבוריאזיס..............

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/04/2021 | 02:01 | מאת: יוחאי

אני עם סבוריאזיס כבר מעל עשור ומשתמש עם קרם לחות סבוקלם אקטיב וזה עוזר מאוד לפי המלצת רופא. השאלה שלי היא האם כדאי לי גם לנקות את הפנים עם סבון פנים סבוקלם כי רופאים שהייתי אצלם הדגישו תמיד לסבוריאה את הקרם לחות ולא דיברו איתי על הסבון? אני רק מציין שאני שנים שוטף פנים עם מים ואז שם סבוקלם אקטיב.... תודה רבה ....

כדאי לנסות גם את הסבון של סבוקלם, בנוסף לקרם ולא במקום.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור