אבסס בבית השחי לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/03/2021 | 08:31 | מאת: אבי

שלום דוקטור היה לי אבסס לאחר שעשיתי טיפטל מסויים להזעה בבית השחי הלגתי לכירוג שנתן אוגמנטין לשבוע ומשחה אנטיביוטי ללא ספק יש שיפור משמעותי אבל מה שכן עדיין יש במקום אדום(לא כמו בהתחלה).. ושאני נוגע מרגיש את הגיולה נקרא לזה.. לאחר שהלגתי שוב לכירוג אמר שמיצינו את הטיפול ושיש שיפור מפה שלח אותי לרופא עור שרק עוד שבועיים יש לי תור אליו .. בגדול מה רופא עור יכול לתת נגיד שכירוג לא יכול דוקטור .. חשוב לי לציין בגלל אותו סיבה של אבסס מדאדודרנט מסויים ב2018 כירוג פתח את האבסס ולאחר חודש הגעתי למיון כי נהייה לי פקקת ורידית (DVT) והייתי מטופל ומדללי דם למינהם אז כמובן יש גם את הפחד הזה שזה לא יחזור לי שוב עקב זה .. אשמח לשמוע את דעתך בנושא ובאמת לנסות להבין איזה פתרונות יש לרופא עור שאין לכירוג נגיד תודה רבה מראש מחכה לתשובתך בקוצר רוח

אדום ו"ג'ולה" זה דבר רגיל לאחר פתיחת אבצס ונעלם אחרי מספר שבועות. הביקורת של רופא העור חשובה לודא שהזיהום לא חוזר, ולהבטיח שלא יהיו סיבוכים. אל תוותר עליה.. רחץ את המקום כל יום וייבש היטב, עסה מספר פעמים ביום, זה מרכך את המקום, מגביר את זרימת הדם והלימפה, ומזרז ריפוי. מומלץ בעתיד להמנע מדיאודורנט לגמרי. מספיק מה שכבר קרה..

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור