שפתיים................

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/03/2021 | 11:15 | מאת: מאי

היי, לפני בערך חודש יצא לי פצע קטנטן בגודל נקודה בשפה התחתונה. יותר נכון נראה כמו נקודה אדומה, אולי נים מורחב. האם יש סיכוי שזה יעבור לבד? ואם לא האם יש טיפול לזה באמצעות משחות או שהאופציה היחידה זה לייזר? ואם לייזר, האם זה משאיר צלקות? תודה רבה:)

לייזר הוא פיתרון טוב לנים מורחב בשפה ויכול להעלים אותו בלי צלקת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור