שאלות על המשחה תריאולון

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

10/03/2021 | 13:04 | מאת: יותם

שלום סמדר, אני לאחר ניקוז של אבצס בצוואר וניתן לי לקחת את המשחה תריאולון. אודה מאוד אם תוכלי לענות על השאלות הבאות: 1. בעלון לצרכן רשום שספיגה סיטטמית של התרופה עלול לגרום להופעת דיכאון וחרדה. אני לוקח באופן קבוע לוסטרל. האם זה משהו שצריך לחשוש ממנו? האם כשמורחים על העור אזי השימוש לא נחשב כסיסטמטי? 2. האם חל איסור להשתמש במשחה במידה והפצע עדיין פתוח? 3. מה התקופה שבדר"כ יש לקחת התרופה? נאמר לי למרוח אותה פעמיים ביום למשך 3 שבועות. האם זה לא תקופה ארוכה מדי? הרבה תודה, יותם

אין חשש משימוש בטריאולון משך 3 שבועות. השימוש רק אחרי שהפצע הבריא ונסגר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור