ניתוח לייזר להסרת אנגיוקרטומה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/03/2021 | 00:43 | מאת: אנונימי

היי, עברתי לפני חודשיים ניתוח בלייזר להסרת אנגיוקרטומה באשך, ובמקומות שבהן הוסרו הנגעים יש צלקות. האם צלקות אלה יתבהרו עם הזמן? והאם יש משחה או שמן כלשהו שאפשר למרוח על מנת לזרז את תהליך ההבהרות של הצלקות?

צלקות מתבהרות עם הזמן. יש משחות שונות ללא מרשם לזרז תהליך זה, ואתה יכול לנסות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור