טיפול בגלי רדיו לעור הפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/02/2021 | 10:33 | מאת: לימור

שלום, יש לי לופוס ואורטיקריה שהיא אוטואימונית(ואסתמה קשה). קראתי כמה מחקרים מחו"ל שמראים שאור אינפרא אדום עלול להיות בעייתי לחולים אוטואימונים כי יש לו סגולות של חיזוק כלשהו של המערכת החיסונית. אז אני נמענת באור אינפרא אדום בכל מיני מכשירי עיסוי שיש לי. האם זה אומר שגם טיפול בגלי רדיו אמור להיות בעייתי על פי העיקרון הזה? כי שמתי לב שהאור שיוצא ממכשיר גלי הרדיו הוא גם אדום. האם זה אור דומה או שאין קשר וזה סתם במקרה גם אור אדום? תודה מראש

כל חברה שמיצרת גלי רדיו, מוציאה אזהרות עם איזה מחלות לא מומלץ להשתמש. כשתדעי את שם המכשיר תוכלי לבדוק אם הוא בכלל רלונטי עם מחלות העור שלך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור