פצעי עור דלקתי זיהומי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/02/2021 | 23:41 | מאת: נחמה

אשמח לדעת מהו הטיפול הנכון עבור פצעים מסוג זה. ואיך נראים פצעים אלו? מציינת שלבני היה לפני 3 שבועות פצע דומה מאוד ברגל. טופל ע"י אנטיביוטיקה ומשחה "מופיריסין טבע" (משחה אנטיביוטית) ועכשיו חזרו אותם הפצעים במקום אחר בגוף.

הפצעים בתמונה ששלחת נראים כשלפוחיות שהתפוצצו. אחת הסיבות אימפטיגו נגרמת מחידק הסטאפילוקוק. לדברייך משחה לא עזרה והפצעים חזרו, אז אנטיקיוטיקה דרך הפה צריכה לעזור. אם גם אז לא תהיו מרוצים תתיעצו עם רופא עור שמתמחה לילדים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור