טיפולים פוטודינמיים אצלך במרפאה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

31/01/2021 | 23:35 | מאת: רעות

שלום ד"ר, ראיתי שענית שיש אצלך טיפול פוטודינמי למצב טרום סרטני בשפה התחתונה. האם הטיפול הזה גם טוב לאטופיק דרמטיטיס בשפתיים? אני תקופה ארוכה עם יובש בשפתיים שלא עובר, שהתחיל עם החמרה באסתמה. ניסיתי משחרת סטרואידים שלא עזרה, וגם לקחתי 2 קורסי פרדניזון לאסתמה שלא הועילו לשפתיים. אשמח גם לדעת עם אילו מכשירים משתמשים. האם זה אינפרא אדום או גלי רדיו? תודה רבה

מצטערת, טיפול פוטודינמי לא עוזר ליובש בשפתיים שקשור לאטופיק דרמטיטיס ולאסטמה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור