אקטיניק צ'ליטיס טיפול וסיכוי לסרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/01/2021 | 11:42 | מאת: שירי

שלום, מהם הסיוכיים לסרטן כשיש אקטיניק צ'ליטיס בשפה התחתונה? והאם ישנם טיפולים אפשריים בשלב שזה עוד לא סרטני? יש מה לעשות? תודה מראש

acthinic cheltis זה כמו שאת יודעת שלב טרום סרטני ולכן מומלץ לטפל בו. יש טיפולים שונים במסגרת קופת חולים אצל רופא עור. אני עושה טיפול פוטודינמי והוא מצוין אבל מבוצע באופן פרטי. אם תרצי בואי לבדיקת התאמה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור