יש מצב שהקונדילומה עברה?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/01/2021 | 10:57 | מאת: שי

שלום אני סובל מקונדילומה כבר 3 שנים, ומטפל בחנקן. לאחרונה אני מרגיש האטה ביצירה של יבלות חדשות. מה הבדיקה שאפשר לעשות בכדי לראות אם הנגיף עדיין אצלי? תודה שי

בתוך כל קונדילומה יושבים וירוסים פעילים, לכן כבר יש לך תשובה ובדיקת מעבדה מיותרת. אין אף טיפול לקונדילומה שיכול לרפא את כולם, ואחרי 3 שנים שלא הצלחת להתרפא עם חנקן נוזלי, אני ממליצה לשלב או לעבור לטיפול אחר. יש מגוון טיפולים בקופת חולים אצל רופא עור או רופא אורולוג שתוכל לקבל חינם, ואני עושה במרפאתי הפרטית ובתשלום טיפול פוטודינמי שהוא מצוין.

14/01/2021 | 11:46 | מאת: שי

שלום, האם לא ניתן להבריא מהנגיף? אבל כן אפשר להיפתר מהיבלות? ןמה היתרונות של PDT?

14/01/2021 | 19:21 | מאת: שי

אני מהדרום. הבנתי שאת מהצפון...יש לך המלצה על מכון שיותר קרוב אלי שטליו אגש לטיפול?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור