כתום אדום/ורוד שמשנה מעט את גוונו

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

07/01/2021 | 15:09 | מאת: אבי

שלום רב יש לי ביד 2 כתמים צמודים אחד לשני ,תקופה של שנה וחצי שלא נעלמים (מעל האודם יש מעין יובש כזה, רק מעליהם לא בשאר היד) מה שכן מדי פעם הם נהפכים לבהירים יותר עד כדי שאפשר לחשוב שנעלמו אך לא כך הדבר, וחוזרים שוב לצבעם הרגיל, לפעמים השינוי קורה ממש באותו יום, לאחרונה הצטרף עוד כתם אחד ממש בסמוך אליהם מצרף תמונה של הכתם תודה רבה מראש

כתמים כאלו יכולים להיות תוצאה של אלרגיה לחומר שאתה נוגע בו, או תכשיר לגוף. ממליצה לפנות לבירור במרפאת קונטקט-דרמטיטיס (דלקת עור ממגע).

07/01/2021 | 20:30 | מאת: אבי

יותר משנה וחצי מבלי שחולף, כאשר שזה איזור שלא בא במגע עם שום תכשיר יכול להיות עדיין אלרגיה? מצרף תמונה נוספת עם המצב הנוסף שאליו מתחלף הכתמים

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור