בעיה בעור של כף היד

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/12/2020 | 09:49 | מאת: נתנאל

שלום, לאישתי יש בעיה בעור של כף היד. העור נעשה יבש וכואב מאוד וחם. הרופא נתן אסטרואידים אבל זה לא עזר. חשוב להזכיר שהתופעה מופיעה בחורף בעיקר.

כמו שכבר התנסיתם בעיות בעור כף היד לא קלות לאיבחון וטיפול. ממליצה לפנות לבירור וטיפול במרפאה של דלקת עור ממגע (קונטקט דרמטיטיס) באחד מבתי החולים. בנוסף אבל לא במקום הנ"ל ומכיון שהרגישות בעיקר בקור, מומלץ כפפות לחימום הידיים, ושימון העור היבש עם כמה טיפות שמן זית ושמן של ויטמין E.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור