מוגלה בלי ראש כבר שנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/12/2020 | 02:31 | מאת: לג

שלום ד״ר, יש לי פצע בקו הלסת כמעט שנה. לפעמים הוא מתנפח ונעשה כואב ורגיש ואז נספג חזרה לעור ונעלם (אני עדיין רואה אותו הוא פשוט נעשה קטן עד כדי שכמעט נעלם). אחרי תקופה חוזר שוב וחוזר חלילה.

לא תמיד מקור הבעיה בעור. פצע בקו הלסת דורש בדיקה של רופא עור וגם של רופא שיניים. נ.ב. לא הצלחתי לפתוח את התמונה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור