פצעים באיבר מין אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

21/12/2020 | 16:17 | מאת: אנונימי

אהלן סמדר אשמח אם תוכלי לעזור לי, יש לי על האיבר מין ובפי הטבעת מחוץ וגם טיפה בפנים סוג של נגעים ואני חושש שזה קונדילומה או כלמידיה יצא לי לקיים יחסיי מין עם גברים אשמח אם תוכלי לאבחן מה זה נראה לך תודה. *לא מצליח לשים תמונות אשמח אם תשלחי לי הודעה למייל ואשלח לך שם זה ממש חשוב לי.

אם זה נגעים בולטים מעין יבלות, יתכן שזה קונדילומה.מומלץ לגשת לרופא עור או רופא אורולוג שהם יטפלו. אם תרצה שלח תמונה לאימייל שלי, [email protected]

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור