פצעי אקנה בירך דלקתיים.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/12/2020 | 18:10 | מאת: אוהד

שלום דוקטור לאחרונה יוצאים לי פצעים בירך עם שומן כמו פצעי אקנה ולוקח להם זמן לעבור אני מטופל במינוציקלין 100 מ"ג ליום וסבון דרמקס כל יומיים...הבעיה שגם שהפצעון עובר נשאר סימן סגול כהה לא אסתטי (אני לא נוגע בפצעונים נותן להם לעבור טבעי) איזה קרם ניתן למרוח על העור על מנת שהעור יחזור לצבע הרגיל שלו במהרה? זה כתמי פוסט אקנה.

אין קרם שמעלים את האודם במהרה. זה תהליך של מספר שבועות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור