אפודיקס קרם 5ז% מחיר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/12/2020 | 10:49 | מאת: מיכל

אני משתמשת במשחה הרופא אמרה לי שזה קצת צורב וזה וסיר קיטמי עור האים זה עוזר מפני שמרחתי ולא צרב לי כלל ומה שכתוב שזה מטפלים בסרטן העור האים זה מתאים לי ?

אפודקס מתאימה לטיפול בנגעי עור טרום סרטני וסרטני. זה שעובר לך ללא תופעות לואי, מזלך הטוב. חזרי לביקורת רפואית לאחר סיום הטיפול.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור