הסרת יבלות קונדילומה שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/11/2020 | 16:20 | מאת: בוריס

שלום רב. בעבר הסרתי יבלות קונדילומה בחנקן כיום קבעתי תור ללייזר השאלה שלי האם אחת מהשיטות משאירה צלקת? שאלה נוספת האם יבלות אלה נפוצות באוכלוסיה? תודה

קונדילומה זו מחלה נפוצה. לפעמים נשאר צלקת לאחר טיפול חנקן או טיפול לייזר, אבל עדיף בהרבה על יבלת מדבקת. בטיפולים פוטודינמיים לא ראיתי צלקות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור