כמה זמן לוקח לרואקוטן להתנקות מהגוף?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/11/2020 | 22:31 | מאת: אסף

שלום לך דוקטור שרייבר אני נוטל רואקוטן מזה שבועיים 80 מ"ג ליום במנות מחולקות של 40 מ"ג בוקר ו40 מ"ג ערב והפסקתי את הטיפול לא מעוניין להמשיך... תוך כמה זמן התרופה אמורה להתנקות לי מהגוף? ואם אני רוצה לעשות קעקוע ברגל כמה זמן עליי לחכות מרגע ההפסקה?

חכה לפחות חודשיים לפני הקעקוע

25/04/2022 | 19:46 | מאת: שני

היי, אני לוקחת ריקוטאן כשבעה חודשים ומסיימת עוד תשעה ימים, במינון של 30. מתי אוכל לחזור להיחשף לשמש מבלי לפחד מההשפעה? והאם ניתן לבדוק לאחר חודשים למשל את ההשפעה של לייזר על הגוף שלי ובמידה ולא מצלק ניתן לבצע טיפולי לייזר להשרת שיער....

עניתי לך באימייל פרטי

06/03/2023 | 12:58 | מאת: שרון

הי אשמח לדעת גם בנוגע לחשיפה לשמש ולייזר וכך גם לגבי תכשירי טיפול, חןמצות וחומרים פעילים למינהם? תודה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור