רושם שוב פוסט כי אני לא יודע אם את רואה את המשך השאלה בקודם

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/11/2020 | 19:34 | מאת: יוסי

תודה רבה על המענה .השאלה שלי עכשיו לגבי פי הטבעת?זה אפשרי למרוח שם ורומאל??זה שרף לי תפין סליחה על המילה .זה תמיסה חזקה אני לא חושב שאני מסוגל לשים בפי הטבעת את זה.אם זה בפי הטבעת זה יכול לגרום לצריבה וכאב לאחר יציאה?? אני גם סובל מטחורים פנימים ופיסורה .ככה שאני מבובול.מה שמים במידה ויש שם בפי הטבעת.אני לא יודע אם יש אני משער . לגבי התמיסה שסמתי כגגע וזה נהפך ללבן היבלת .זה מאשש בוודאות שמדובר בקןנדילמה נכון?אף על פי שרשום בתמיסה בעלון נגד יבלת מסוג אחר.קונדילוקס לא מדקדק ליבלות

צריך למרוח קונדילוקס רק על הקונדילומה ממוקד עם קיסם ובזהירות שלא לפזר מסביב, ובודאי שלא למרוח את כל הפין או את כל פי הטבעת. יבלת וירלית מאובחנת בבדיקת רופא ולא בפוסט במחשב.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור