שאלה לגבי היבלת שוב סליחה על הפוסט החדש

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/11/2020 | 23:09 | מאת: יוסי

סמתי תתמיסה .קיבלתי חדש היבלת נהייתה בצבע לבן לאחר שעתיים.זה קונדלימה ? שאלה נוספת ובאמת סליחה שזה קצת מביך (אם יש לי בפי הטבעת מותר למרוח שם )?? זה ממש שרף שמרחתי באיבר המין אני לא גיי .פשוט הבנתי שזה מדבק גם כאשר נוגעים פה ונוגעים שם ואז זה עובר האם קיים חיסון?איזה בדיקות דם עלי לבצע?? באמת סליחה על השאלות המביכות . תודה רבה.אסתכל גם לגבי מה שהמלצת

קונדילומה מתפשטת לפי הטבעת וצריך לטפל גם שם. יש חיסון לקונדילומה וכדאי לבצע אותו אפילו שנדבקת כבר, כי קימים כמה זנים, אז לפחות לא תידבק בזן נוסף.

04/11/2020 | 19:32 | מאת: יוסי

תודה רבה על המענה .השאלה שלי עכשיו לגבי פי הטבעת?זה אפשרי למרוח שם ורומאל??זה שרף לי תפין סליחה על המילה .זה תמיסה חזקה אני לא חושב שאני מסוגל לשים בפי הטבעת את זה.אם זה בפי הטבעת זה יכול לגרום לצריבה וכאב לאחר יציאה?? אני גם סובל מטחורים פנימים ופיסורה .ככה שאני מבובול.מה שמים במידה ויש שם בפי הטבעת.אני לא יודע אם יש אני משער . לגבי התמיסה שסמתי כגגע וזה נהפך ללבן היבלת .זה מאשש בוודאות שמדובר בקןנדילמה נכון?אף על פי שרשום בתמיסה בעלון נגד יבלת מסוג אחר.קונדילוקס לא מדקדק ליבלות

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור