בעיה בפצעונים שיש לי על הפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/09/2020 | 20:21 | מאת: שירה

יש לי לאחרונה פצעונים על הפנים. בחיים לא היה לי כך השאלה אם יכול להיות מכדורים חדשים לאפילפסיה שיש לי שלוקחת או קו המחשבה שלי יותר מהמסיכות הכירוגיות והקית עם הלחות והולכת ברגל ונוסעת באוטובוסים יכול להיות שמזה ואם מהמסיכה מה אפשר לעשות או למרוח על הפנים? משתמשת בקרמים יוםמיום עדינים אפילו.

אני חושבת שאת צודקת וזה מהכדורים. התיעצי עם הנורולוג/ית

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור