חומצה אזלאית ותרכובת גליקממממן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

31/08/2020 | 04:05 | מאת: יוסי

אני מעוניינת לקבל את תרכובת גליקמן. האם אני יכולה לקחת אותה דרך מרשם של הידרוקוטיזון והידרוקינון 4 ואדפרין ..ובכל פעם אקח קצת מכל קרם למזוג ולהניח על הפנים? אני מעוניינת לקבל אותה ככה האם אני יכולה ?

מומלץ לקבל מרשם לתרכובת גליקמן באופן מסודר מרופא עור, זה הכי מתאים ויעיל. אם יש ברשותך את כל הרשימה של מרכיבי הגליקמן בנפרד? כי כולם במרשם רופא.. את יכולה לערבב כמות קטנה ולהשתמש בה, ולא יקרה אסון, אבל לא חושבת שתהיה אותה יעילות. למה שלא תתני לרוקח לעשות את עבודתו בשבילך?..

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור