סובל משלפוחיות בכף הרגל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

06/08/2020 | 08:45 | מאת: שירלי

בעלי מאז גיל צעיר סובל מאוד משלפוחיות בכף הרגל. הליכה רגילה גורמת לו את זה, ותהליך ההתאוששות לוקח ימים עד שהוא חוזר ללכת. הוא כביכול חי עם זה, אבל אני רוצה למצוא דרך שבה לא יסבול כל כך. יש לציין שהוא סובל מסרטן מעי גרורתי ומקבל כימו, וחשוב מאוד שיילך מאוד והשלפוחיות מונעות את זה. מה אפשר לעשות? רופאי עור במרפאה אומרים שכלום.

לפי מה שכתבת רופאים רבים לא יכלו לעזור כי לרפואה הרגילה המערבית אין פיתרון. אז לדעתי את הפיתרון, אם בכלל, צריך לחפש בשילוב של שיטות רפואיות שונות. יש מספר רופאים רגילים שמקצועיים גם בשיטות משלימות ואולי הם יצליחו לעזור. לדוגמה ד"ר הלנה סגל רופאת עור במכבי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור