לא יודעת מה לעשות...

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/06/2020 | 02:36 | מאת: מישהי

יש לי יבלת שונה על האגודל היא יבלת שממש חלק מהאצבע שלח כבר למעלה מ20 שנה אף פעם לא כאבה ולא הציקה ולא ממש ראו אתה והחלטתי לטפל בה. רופא עור המליץ ורומאל וכמעט חודש שאין שום שיפור.. אולי אני משתמשת בזה לא נכון אם אפשר הכוונה מה עדיף עם המשחה ומה לא.. ואם היא לא עוזרת איזה עוד טיפול ממולץ

לא כל יבלת ניתנת לטיפול על ידי משחה. בלי בדיקה אי אפשר לעזור לך ברצינות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור