טיפול באדמומיות בשימוש באפודיקס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/06/2020 | 19:21 | מאת: משה

שלום רב, אני לאחר עשרה ימי טיפול באפודיקס להסרת שני כתמים בפנים. מאז השימוש הכתמים הפכו לאדומים מאוד ועור הפנים שלי הוא די בהיר (הם מאוד בולטים). האם ישנה משחה שניתן להשתמש בה בשלב זה (במקביל לשימוש באפודיקס) כדי להוריד את האודם? אני לא מדבר על המשחה שנרשמה לי עבור הדלקת של אחרי השימוש באפודיקס. חייב לציין שמעבר להפרעה האסתטית ומעט גרד אני לא חש תסמינים אחרים. תודה רבה.

אם האודם קשה תקטין את כמות המשחה לנגיעה קלה עם קצה קיסם רק במרכז הכתם, וגם פעם ביומיים בלבד. כשיפחת האודם תחזור לפעם ביום.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור