תופעת לוואי להורדת יבלת בחנקן נוזלי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/05/2020 | 14:08 | מאת: תמר

שלום אחרי הורדת 4 יבלות בחנקן נוזלי התחלתי להשאיר כתמים כחולים (מתאר של כל הגוף) על הסדין במטה,על הבגדים התחתונים,על הכריות בסלון ועל מפסקי החשמל בבית.צפרני הרגליים הגדולות וכפות הידיים כחולות וצובעות כל מה שבא אתם במגע .מה זה ואיך להפסיק זאת?

להבנתי הציפורניים הכחולות לא קשור לטיפול בחנקן, גשי לבדיקת רופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור