פטריות על העור בצוואר ובגב

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/05/2020 | 17:16 | מאת: יעל

שלום, הופיעו לי על הצוואר והגב נקודות חומות. כאשר נוגעים בהם זה נראה כאילו ״הצבע״ יורד מהם והם הופכים לבהירים יותר. רופא עור אונליין אמר שזה פטריות ונתן לי שמפו שאמר לרחוץ כל יום במשך חודש ובנוסף משחה. האם זה לא יותר מדי 2 תכשירים? ניתן להסתפק רק במשחה שזה נקודתי? או שחובה להשתמש בשמפו? צירפתי גם תמונה של הצוואר. להלן השמות של מה שרשמו לי: KETOCONAZOLE SHP 2% 100ML BIFONAZOL 1% 15GM CR

01/05/2020 | 17:17 | מאת: יעל

התמונה

הטיפול נראה מתאים לבעיתך בעור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור