שלום אני יודע שדאודורנט רגיל לא נחשב בריא לבית שחי, איזה דאודורנט כן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/04/2020 | 20:34 | מאת: יניב

שלום אני יודע שדאודורנט רגיל לא נחשב בריא לבית שחי, איזה דאודורנט כן בריא לשים בבית שחי ולא מסוכן לעור ולנקבוביות של בית השחי? תודה לעונים

תמיד לבדוק לפי תגובת העור, ואם אינך רגיש למוצר מותר להשתמש בו לפי הצורך, רק על עור נקי יבש וללא שריטות. כאשר אינך נמצא בחברה עדיף לרחוץ את האיזור ולאפשר הפרשת זיעה רגילה וטבעית כי לזיעה יש תפקידים בגוף. יש אנשים שרגישים לדאודורנט והוא גורם לגירוי פצעים ודלקת, לכן צריך לבחור את המוצר שהעור מסתדר איתו. אם אינך רוצה דיאודורנט מסחרי, אחת האפשרויות היא לפזר טיפה אבקת סודה לשתיה ישירות או בתוך קרם דאודורנט. גם תכשיר אנטיביוטי נוזלי כגון אקנהמיצין יכול למנוע ריח זיעה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור