שלפוחיות מגרדות באצבעות היד

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/03/2020 | 10:24 | מאת: נועה

שלום, תופעה שחזרה אליי כעת וקרתה כבר לא פעם- שהופיעו לי על אצבע ביד שלפוחיות קטנות ומאוד מגרדות, עם הזמן השלפוחיות מתרבות ומכסות את האצבע, כך גם הגרד גדל פי כמה וכמה. ניסיתי לייבש עם אלכוהול, רוח חמה של פן, משחות של רופא העור, כל זאת ללא הועיל. אשמח לדעת מה אוכל לעשות בעניין. תודה

מצטערת אבל זה לא תחום העיסוק של פורום זה. מומלץ לפנות לרופא עור בקופת חולים. בהצלחה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור