שאלה על טיפול בלייזר.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/03/2020 | 17:31 | מאת: יעל

היי, עשתי טיפול בלייזר להסרת שיער מבית שחי. יש לציין שהטיפול הצליח. כי הפריע לי שיש שחור אחרי שהייתי מגלחת והיה לי הרבה שיער כלומר על שטח נרחה. עכשיו יש לי בעיה של כתם שחור אפור ( לא חום) וזה נראה כמו שיער וזה לא. השאלה האם מותר למרוח קרם גליקמן בבית שחי?

מותר למרוח קרם קליגמן בבית השחי. זה איזור הורמונלי והכתמים עיקשים ובספק יעזור. תנסי חודשיים בלבד, הקרם הזה לא טוב לשימוש ארוך, לאחר רחצה בלילה מרחי שכבה דקה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור