טיפול פוטןדינמי/ רוזיצאה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/02/2020 | 16:47 | מאת: מוטי פניק

1- תודות על המענה ד״ר סמדר .2- מין הסתם אני קצת חושש . אבל אני מבין שזה נעשה שנים ארוכות , ללא סיבוכים מיותרים וגם יעזור לי בריאותית כולל הגרודים והעיקצוצים שלא לומר שיתכן וגם יגרום לי להיות חתיך וצעיר בכמה שנים 🤪🤡🍷 ,אז אין מה לחשוש יותר מדי ופשוט לקפוץ למים. ??!!! תודה

רק אם תרצה, מוטי. אין שום חוק במדינה שאסור להסתובב עם רוזצאה ואפילו אפשר להגיע עד 120.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור