נקודות אדומות בכל הגוף וכל פעם יותר ויותר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/02/2020 | 10:45 | מאת: ענת

שלום, מהן הנקודות האדומות בולטות קטנות בכל הגוף משנה לשנה יותר? האם זה פיצוצים של הנימים? איך נפתרים מזה? יש שיטה ביתית או דרך רופא עור? תודה

נקודות אדומות על העור שכיחות ואופיניות לגיל המבוגר. לרוב מדובר בגידולים קטנים חסרי משמעות בריאותית. גשי בבקשה לבדיקת רופא לודא מה זה, ולפי הבדיקה יוכל להמליץ לך מה לעשות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור